Cautare

1600 de rezultate pentru "reziliere contract" (3.08 secunde)
Abonamentul ca subiect electoral Se poate spune, fara teama de a gresi, ca lipsa de interes a clientilor Distrigaz Sud fata de noul contract a fost provocata de introducerea abonamentelor pentru gazele naturale incepind cu luna aprilie.
La „Saturn” SA, „colosul” care detine unitatile din statiunea cu acelasi nume, cazarea la „contract” este de 500.000 de lei la unitatile de trei stele, 400.000 de lei la doua stele si 350.000 de lei la o stea, micul dejun fiind inclus.
Vicepresedintele AVAS pe probleme de postprivatizare, Corin Lunganu, ne-a declarat ca „o vanzare a actiunilor Rafo este imposibila, actiunile fiind sub sechestru si orice contract care se incheie nu are nici o valoare“.
Ministrul economiei si comertului, Codrut Seres, a transmis autoritatilor ruse ca se asteapta ca livrarea gazelor sa se deruleze in conditiile stabilite prin contract. ... Gazexport, divizia de comert exterior a Gazprom, a anuntat ca livrarea gazelor va respecta termenele si conditiile prevazute in contract.
Trebuie spus ca Moscova si Kievul au incheiat un contract pe cinci ani, care fixeaza pretul gazului rusesc la 230 de dolari pentru mia de metri cubi, dar care permite Ucrainei sa plateasca 95 de dolari pentru mia de metri cubi.
Transportatorii in constructii sustin ca majoritatea firmelor cistigatoare nu detin si nu dispun de parcul auto cu care au participat la licitatie si nu au capacitatea de a-si respecta angajamentele asumate prin contract.
Ministrul Economiei paseaza responsabilitatea Codrut Seres a reafirmat ideea ca ministerul pe care il conduce nu este titularul unui contract de import de gaze naturale, acestea fiind in sarcina unor firme private si de stat din Romania.
Guvernul va aproba, pina la sfirsitul lui ianuarie, noul contract negociat cu firma Bechtel pentru construirea autostrazii Brasov-Bors, anuntat premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Reprezentantul Petrom a mai spus ca "deja 80% din continutul acestui contract este cunoscut, prin Legea nr. ... Astfel, Schinhan a lasat sa se inteleaga ca in acest context nu ar mai fi nevoie de publicarea intregului contract.
La Buzau, se semneaza astazi primul contract de lucrari pentru masura ISPA, avand ca tema "Reabilitarea statiei de tratare a apelor uzate din municipiul Buzau", anunta Mediafax. ... Obiectivul principal al acestui contract este reabilitarea infrastructurii de apa uzata din municipiul Buzau.
Conform documentelor aflate in dosarul de faliment, Pagini Nationale (PN) ar fi executat servicii de editare, reclama si publicitate pentru anuarul din 2006 in valoare de 7.000 de euro (aproximativ 240 de milioane de lei), pe baza unui contract semnat cu firma lui Sprinceana in luna mai a anului trecut.
Pe de alta parte, constructorii dau vina pe vremea rea si pe comunitatea locala care nu s-a achitat de obligatiile prevazute in contract.
In premiera, Ion Ion, vicepresedintele DAEWOO AUTOMOBILE ROMANIA (DWAR), a dezvaluit ca uzina a incheiat un contract important cu uzinele DAEWOO din Ucraina, pentru furnizarea a 20.000 de motoare si cutii de viteze.
Pe 20 martie 2006, Astral Telecom a transmis un fax la ANPC prin care mentioneaza ca momentul implementarii noului contract il estimeaza ca fiind 31 octombrie 2006.
Arendasul e obligat, conform contractului de arenda, sa achite arenda specificata in contract", a declarat Remulus Chitu, seful Biroului Judetean de Renta Viagera din Dolj.
Mai mult, in urma celei de a doua runde de licitatii, pe 24 ianuarie, conducerea DMHI dadea drept sigura semnarea acestui contract.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca turistii ar trebui sa stie ca preturile stabilite in contract cu agentiile de turism nu pot fi majorate, in niciun caz, in cursul celor 20 de zile calendaristice care preceda data plecarii.
In ianuarie 2006, episodul s-a repetat si Ager Leasing a castigat un nou contract cu politia Romana, prin care livreaza in regim de leasing 6000 de Dacia Logan, in valoare 2580 miliarde lei. Costul unui Logan, in cazul acestui contract, a ajuns sa depaseasca 12.000 euro.
In ceea ce priveste castigul din operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen pe baza de contract, precum si din orice alte operatiuni de acest gen, cota de impozit va fi de 16%, la fiecare tranzactie, impozitul fiind final.
Un muncitor roman care a lucrat in trecut la angajatorul spaniol are sansa sa obtina un nou contract daca angajatorul a fost multumit de prestatia sa. Asa ca ii intocmeste un contract de munca nominal si i-l trimite.
google-analytics.com